1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Ömer Faruk Dengiz Yeniden Başkan Seçildi

Ömer Faruk Dengiz Yeniden Başkan Seçildi

featured

BODRUM HABER – Bodrum Otelciler Derneği’nde (BODER) tek liste ile gidilen genel kurulda Ömer Faruk Dengiz’in listesi yeniden seçildi. Toplantı Bodrum Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda yapıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda dernek adına iktisadi işletme açmak, kiralamak veya kiraya vermek için yönetim kuruluna yetki verilmesine karar verildi. Ayrıca dernekte bir kişinin en fazla 2 dönem başkanlık yapabileceği kararlaştırıldı.

Ömer Faruk Dengiz, seçim sonunda bir konuşma yaptı. 3 yıllık dönemde yaptıkları çalışmaları tek tek anlatan Dengiz sözlerine şu şekilde devam etti. “Şimdi bu sorumluluk ve bilinçle önümüzdeki yeni bir üç yılı dönüşüme ayırmak istiyoruz. Çünkü turizm sektöründe dönüşüme gereksinim var. Fiziksel dönüşüme gereksinim var. Dijital dönüşüme gereksinim var. Tanıtımda dönüşüme gereksinim var. Bütün bu dönüşüm süreçlerinde BODER olarak yine öncü bir rol üstlenmek istiyoruz. Bu yüzden de Mavi Değişim diyerek çıktığımız yolda bir Mavi Dönüşüm süreci başlatıyoruz. Sezonun orta yerinde, bu kadar işinizin gücünüzün içinde bize ve BODER’e ayırdığınız zamanın kıymetini çok iyi biliyoruz. Bu kıymetini daha da artırmak için hepinizi çok çalışmaya davet ediyorum.”

Olağan Genel Kurulunda seçilen BODER Yönetim Kurulu Asil Üyeleri ise şu isimlerden oluştu;

Ömer Faruk Dengiz, Gürhan Gider, AliŞir Şahin, Ali Faik Korkmaz, Serkan Yılmaz, Burak Yamak, Caner Arslan, Yasemin Akpınar, ltır Köylü, Ayça Öztürk, Fatma Kocadon, Beste Küçük, Uğur Ayaz, Hasan Aydoğar ve Fatih Cantürk.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ömer Faruk Dengiz Yeniden Başkan Seçildi

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!