1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Özgür Özer Deniz Otobüsünün Didim’den Bodrum’a İlk Seferine Katıldı

Özgür Özer Deniz Otobüsünün Didim’den Bodrum’a İlk Seferine Katıldı

featured

BODRUM HABER – Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum-Turgutreis-Didim deniz otobüsü seferleri hizmeti açılışı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşti.

Deniz ulaşımını daha verimli hale getirmek ve denizlerden daha fazla faydalanmak amacıyla Aydın ve Muğla büyükşehir belediyelerinin işbirliğinde, 1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nda başlayan Bodrum Turgutreis- Aydın Didim arası deniz otobüsü seferleri açılış töreni, Didim ilçesi D-Marin yolcu iskelesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile yapıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ev sahipliğinde düzenlenen açılışa, CHP Milletvekilleri, il, ilçe başkanları, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Didim’den protokol ile hareket eden deniz otobüsü saat 20.00 sularında Bodrum limanına yanaştı. Bodrum’a gelen  Özgür Özel; “Atatürk’ün ve çağdaş Cumhuriyet’in yolundan yürümeye devam edeceğiz” dedi. Özer günün anlamı ile şunları söyledi; “Aydın ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlarımızın ev sahipliğinde sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Güzel bir manzarada sizlerleyiz. Vatandaşlarımız bu güzel coğrafyada tatil yaparken belediye başkanlarımız nüfuslarının kat ve kat üstündeki yazlık nüfusa hizmet için büyük bir gayretle çalışıyorlar. Mazeret üretmeden CHP belediyeciliği ile vatandaşlarımıza en iyi hizmeti veriyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün çok anlamlı bir gün. Bir ülkenin kara sularında, limanlarında kendi bağımsızlığını tescillediği gün. Genç Cumhuriyetimiz siyasi bağımsızlığını kazandıktan sonra ekonomik bağımsızlığını da denizlerde Kabotaj kanunu ile kazandı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün dediği gibi; “Siyasal askeri zaferler ne kadar büyük olursa olsunlar, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazlarsa meydana gelen zaferler devamlı olamaz.” dedi.  Özel daha sonra Bodrum Belediyesi’ni ziyaret etti. Özel ve beraberindekiler belediye ziyaretinin ardından Bodrum’dan ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özgür Özer Deniz Otobüsünün Didim’den Bodrum’a İlk Seferine Katıldı

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!