1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Tepecik Camiinde İkram Edilen Buz Şerbetine Yoğun İlgi

Tepecik Camiinde İkram Edilen Buz Şerbetine Yoğun İlgi

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da yıllardır geleneksel olarak düzenlenen etkinlik Ramazan ayının kışa gelmesi ve havaların sıcak olması sebebi ile Temmuz ayında yapıldı. Bodrum’da bir hayırseverin desteğiyle tarihi Tepecik Camisi bahçesinde düzenlenen etkinliğe, yaz Kur’an kursu öğrencileri başta olmak üzere yüzlerce kişi katıldı.

Bodrum merkezde bulunan Tepecik camii imamı Yüksel Kılınçarslan, tarafından düzenlenen etkinliğe çevrede bulunan camilerde eğitim gören öğrencilerde davet edilerek ikramda bulunuldu. Etkinlikte yaz kurslarına katılan çocuklara kar şerbeti ikram edildi. Tepecik camii imamı Kılıçarslan, etkinliği düzenlemenin sebebi olarak ” malum havalar çok sıcak  camimizde bu yıllardır devam ediyordu Ramazan aylarında teraviden sonra ikramlarımız oluyordu. şimdi Ramazan kışa geldiği için yaz kurslarına yöneldik. çocuklarımız için geleneği sürdürelim istedik ve bugünü düzenledik” dedi. Sadece çocukların değil bölgeden geçen vatandaşlara da ikram edilen kar şerbetini   kurs bitiminde içen çocuklar da çok beğendiklerini belirttiler. Cami imamı her sene gelenekselleşen bu ikramımızı yaşatalım dedik güzel bir gün oldu emeği geçen herkese teşekkür ederiz dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tepecik Camiinde İkram Edilen Buz Şerbetine Yoğun İlgi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler