1. Haberler
  2. Kültür Sanat Haberleri
  3. Gümüşlük’te Festival Kristóf Baráti ve Tuna Bilgin Konseriyle Başlıyor

Gümüşlük’te Festival Kristóf Baráti ve Tuna Bilgin Konseriyle Başlıyor

featured

Bosfor Turizm’in ana sponsorluğunda ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle bu yıl 21.’si düzenlenen Gümüşlük Müzik Festivali, 10 Temmuz Çarşamba akşamı, Gümüşlük’teki tarihi taş ocağında Macar kemancı Kristóf Baráti ve Türk piyanist Tuna Bilgin’in vereceği konserle başlıyor…

Her yıl Piyanist Eren Levendoğlu’nun sanat yönetmenliğinde ve Piyanist Gülsin Onay’ın sanat danışmanlığında gerçekleştirilen “Avrupa’nın en seçkin festivalleri EFFE2025” ödüllü Gümüşlük Müzik Festivali,  bu yıl da dünyanın farklı coğrafyalarından başarılarıyla öne çıkan müzisyenleri çatısı altında toplayacak. Türkiye, Macaristan, Portekiz, Fransa, ABD, İngiltere, Rusya, İtalya, Norveç, Bosna Hersek/İspanya ve Hollanda’dan gelecek müzisyenlerle tam iki ay sürecek konser ve etkinlikler kapsamında 3’ü masterclass konseri olmak üzere klasikten caza, etnik müzikten elektronik müziğe kadar farklı disiplinlerde 20 konser, müzikseverleri bir araya getirecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gümüşlük’te Festival Kristóf Baráti ve Tuna Bilgin Konseriyle Başlıyor
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler