1. Haberler
  2. Manşet Haberler
  3. Bodrum’da Bu da Oldu: Korsan Taksiciler Taksicilere Sopalarla Saldırdı

Bodrum’da Bu da Oldu: Korsan Taksiciler Taksicilere Sopalarla Saldırdı

featured

BODRUM HABER – Bodrum eski otogar içinde faaliyet gösteren taksicilere dün gece yapılan sopalı saldırı, güvenlik zaafiyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Bir grup eli sopalı saldırgan, gece saatlerinde taksi durağını basarak taksicilere  saldırdı. Saldırıda  taksiciler hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, korsan olarak çalışan bir taksi, eski garajdan yolcu aldığı sırada fark edilip tepki görünce, birkaç dakika sonra 15 kişilik eli sopalı bir grup olarak geri döndü. Bu korsan taksicilerin, meslektaşlarına böyle acımasızca saldırabilmesi, bodrumda bu da oldu dedirtti.

Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi ve inceleme başlatıldı.

Konu ile ilgili karşı taraftan da konu ile ilgili açıklama geldi. Karşı tarafın  beyanına göre;  Akşam saatlerinde merkezdeki taksi durağının karşısındaki akaryakıt istasyonundan çocuklarını alan Aziz Şeşen otogar Merkez takside çalışan taksiciler tarafından önü kesilerek hiçbir sorgu sual olmadan darp edildi. Yumruklar sonucunda sırtında göğsünde morluklar meydana geldi ve dudağı patladı. 

Olayda Aziz Şeşen’in korsan taksi zannedildiği söylenmiş gelen kolluk kuvvetlerinin araç sorgusu ve birkaç sorunun sonucunda Aziz  Şeşen’in korsan taksi olmadığı ortaya çıkmış yapılan kamera kayıtlarında Aziz şeşen’in kendi çocuklarını almış olduğu ve taksiciler tarafından iddia edildiği gibi olmadığı ortaya çıktı. 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Bu da Oldu: Korsan Taksiciler Taksicilere Sopalarla Saldırdı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler