1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Bodrum Basketbol Avrupa’da!

Bodrum Basketbol Avrupa’da!

featured

BODRUM HABER – Geçtiğimiz sezon Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ni Play Off şampiyonu olarak tamamlayarak süper lige çıkan temsilcimiz Bodrum Basketbol önümüzdeki sezon FIBA Euro Cup’ta mücadele edecek.

Konuyla ilgili konuşan kulüp başkanı Orhun Gencer şunları söyledi;

Muğla ilinde ilk kez bir basketbol Avrupa kupası maçını oynayacak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ülkemizi kadın basketbolunun lokomotif kulüpleri olan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Çukurova’nın ardından temsil edecek olan beşinci takım olduk.

Temmuz ayının 18’inde Almanya’nın Münih kentinde yapılacak kura çekiminin ardından rakiplerimiz belli olacak.

Çok yakın zamanda kombine bilet satışlarımız başlayacak. Hali hazırda yapmış olduğumuz sponsorluk görüşmeleri devam ediyor. Tüm Muğla ve Bodrum halkının desteğini bekliyoruz. İlkleri yaşayacağımız bu sezonda her zaman bizlerin yanında olan Muğla Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Aras ve Bodrum Belediye başkanı Tamer Mandalinci’ye teşekkür ederim.

Güçlü bir kadro oluşturduk…

Transferlere değinen başkan Gencer şunları kaydetti;

Sırp milli takımının uzun oyuncusu Tina Krasnik gibi bir yıldızla anlaştık. Türk oyuncu olarak A milli takımımıza uzun yıllar hizmet vermiş Melis Gülcan ve Pelin Derya Bilgiç ile sözleşme imzaladık. Güçlü bir kadro oluşturuyoruz ve hedefimiz üst seviyede kalıcı olmak. Top başı 4 Ağustos günü Bodrum’da toplanarak yapacağız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Basketbol Avrupa’da!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!