1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Denizin Kızları İlk Antrenmanına Çıktı

Denizin Kızları İlk Antrenmanına Çıktı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’un Hentbol sahalarındaki gururu ve Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 şampiyonu Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, 2024-2025 sezonu için transfer sürecini tamamlayarak, yeni sezon startını verdi.

Geçtiğimiz gün yeni oyuncularıyla birlikte ilk antrenmanına çıkan Denizin Kızları, sezon için yine iddialı bir kadro ile 2024-2025 Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde ve Avrupa Kupası’nda Bodrum’un başarılı temsilcisi olmaya devam edecek.

Yalıkavak’ta bulunan Türkan Saylan Spor Kompleksi’nde ilk antrenmanlarına çıkan Armada Praksis Yalıkavak Spor antrenmanında yaptığı açıklamada yeni sezon yine hedeflerine odaklanacaklarını belirten Antrenör Kıvanç Özcan, özellikle Avrupa Kupasında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için önemli bir misyona sahip oldukların belirtti. Özcan yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Bu sezon, takımımıza katılan 7 yeni oyuncu ve geçen sezondan devam eden 9 oyuncumuzla birlikte büyük hedeflerimize odaklanacağız. Her sezon olduğu gibi bu sezon da Türkiye Kupası, Süper Lig ve Avrupa Kupası olmak üzere üç kulvarda yarış içinde olmak, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve Avrupa Kupasında bir üst tura çıkmak, kupa kazanmak istiyoruz.

Avrupa kupalarındaki rakibimiz, Polonya ülke olarak köklü bir hentbol ekolüne sahip. Rakibimiz, geçtiğimiz sezonu ligde ikinci sırada bitirmiş güçlü bir ekip olan KPR Gminy Kobierzyce. Takımlarında hem genç hem de deneyimli oyuncular bulunuyor. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve bir üst tura çıkmak istiyoruz.

İlk maçımız 5-6 Ekim tarihlerinde Polonya’da, ikinci maçımız ise 12-13 Ekim tarihlerinde Bodrum’da gerçekleşecektir. Bodrum’daki maçımızda her zaman olduğu gibi saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. O nedenle tüm Bodrum halkını şimdiden oynanacak tüm maçlarımıza davet ediyoruz.

2024-25 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi’nde fikstür çekimleri de 22 Temmuz Pazartesi günü yapılacak. Her ne olursa olsun, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi her haftayı kendi içerisinde değerlendirerek, yolumuzu çizeceğiz. Bizim için tabii ki kazanmak önemli. Ancak iyi bir hentbol oynayarak seyircinin de maçlardan keyif alması da çok önemli. Hedefimiz o nedenle iyi oynamak ve maçları kazanmak yönünde.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Denizin Kızları İlk Antrenmanına Çıktı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!