1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. 12 Kişinin Yaralandığı Kavga Görüntüleri Kameraya Yansıdı

12 Kişinin Yaralandığı Kavga Görüntüleri Kameraya Yansıdı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da bir düğünde çıkan tartışmada 12 kişinin yaralandığı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta 14 Ağustos saat 00.30 sıralarında Ortakent Mahallesinde bir düğün salonunda meydana gelen olayda İddiaya göre, Ö.Ç. eşinin de bulunduğu masaya masalarına düğüne katılanlar tarafından bakıldığı gerekçesiyle çoğunluğu erkek tarafı olan kişilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ö.Ç. kardeşi M.R.Ç. tartıştıkları kişilerle kavga etmeye başladı. Kavgada bıçak başta olmak üzere şişe ve sandalyelerle taraflar birbirine saldırdı. Kavgada 12 kişi yaralandı.  İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olayda şüpheli Ö.Ç’nin eşi N.A.Ç, kaynanası N.I., damat M.B. ile gelin B.U. olmak üzere M.S., H.S., I.S., G.T., B.S., H.D., M.B., E.T. ile H.C.K. yaralandı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar çevre hastanelere sevk edildi.  Gelin ve damat dahil 13 yaralı tedavilerinin ardından taburcu olurken, polis ekipleri olaya karışan Ö.Ç. M.R.Ç. , Ç.Ç. , yaşı küçük Y.Ç.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olaydan sonra Kavga anları  güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde tarafların birbirlerine saldırdığı ve daha sonra birbirlerine sandalye fırlattığı görüldü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
12 Kişinin Yaralandığı Kavga Görüntüleri Kameraya Yansıdı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!