1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. 2 Kişinin Ölümü ile İlgili 3 Şüpheli Daha Adliyeye Sevk Edildi

2 Kişinin Ölümü ile İlgili 3 Şüpheli Daha Adliyeye Sevk Edildi

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da geçtiğimiz cuma günü bir eve düzenlenen silahlı baskın sonucu iki kişinin kurşunlanarak öldürüldüğü olayla ilgili 3 şüpheliyi daha yakaladı. 3 şüpheli saat 16.00 sıralarında adliyeye sevk edildi.

Geçtiğimiz Cuma günü Kumbahçe 2439 sokakta bulunan evlerinde öldürülen 2 kişi ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 2 kişinin öldüğü olayla ilgili özel ekip kurdu. Evde yapılan incelemede 28 boş kovan bulundu. Ekiplerce bölgedeki 40’a yakın güvenlik kamerası incelemeye alındı. Ekipler, bölgeden otomobille kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Ekiplerin teknik ve fiziki çalışmaları sonrası aralarında 1’i kadın 4 şüpheli adreslerinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli dün sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Tutuklanan kadının ise cinayetin işlendiği evin kiracısı olduğu belirtildi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler gizlilik gereği kimlik bilgileri verilmeyen 3 şüpheliyi daha yakaladı. 3 şüpheli saat 16.00 sıralarında adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, olayla ilgili 5 kişinin firar olduğu ve arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2 Kişinin Ölümü ile İlgili 3 Şüpheli Daha Adliyeye Sevk Edildi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!