1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. 2 Kişiyi Öldüren 4 Şüpheli Tutuklandı

2 Kişiyi Öldüren 4 Şüpheli Tutuklandı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da geçtiğimiz cuma günü bir eve düzenlenen silahlı baskın sonucu iki kişinin kurşunlanarak öldürüldüğü olayla ilgili gözaltına alınan 1’i kadın 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay geçtiğimiz 16 Ağustos cuma günü gecesi 01.00 sularında  Bodrum’un Kumbahçe Mahallesi’nde  yaşandı. İddiaya göre İstanbul’da ikamet eden ve  Kumbahçe mahallesinde 2439 Sokak’taki bir evde yaşayan Ferit Yıldız ve Ayhan Seyat isimli 2 genci tabancı ile vurularak öldüren saldırganlar olay yerinden bir araçla kaçmışlardı. Polis ekiplerince cinayet zanlılarının yakalanması için başlatılan çalışmalar sonucunda olayla  ilişkili oldukları belirlenen 1’i kadın 4 kişiyi gözaltına aldı. Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili olarak 5 şüphelinin daha arandığı öğrenildi. Olayda yaşamını yitiren Ayhan Seyat Bitlis’in Ahlat ilçesi Ovakışla beldesinde, Ferit Yıldız ise Mardin’in Midyat ilçesi Doğançay mahallesinde toprağa verildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2 Kişiyi Öldüren 4 Şüpheli Tutuklandı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!