1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Bodrum Gümbet’te Silahlı Saldırı: İki Kişi Yaralandı

Bodrum Gümbet’te Silahlı Saldırı: İki Kişi Yaralandı

featured
BODRUM HABER -Bodrum’da sabah 06.30 sularında Gümbet değirmenlerde bir araçın içinde bulunan 3 kişi silahlı saldırıya uğradı. Edinilen bilgiye göre olay  Gümbet Mahallesi Değirmenler mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre,  2 erkek ve 1 kadın araçlarında oturdukları sırada bir şahsın saldırısına uğradı. Saldırgan, iki erkeğe silah çektiği esnada, erkekler aracın içine inerek kaçmaya başladı. Silahlı saldırgan kaçan kişilere ateş açtı. Olayda kaçmaya çalışan M.C.B. bacağından, E.M. ise kolundan yaralandı.

Yaralılardan biri, Dayılar Sokak’taki taksi durağına sığınarak buradan 112 Acil Servis’i arayıp yardım talebinde bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Olay sırasında araçta bulunan yabancı uyruklu kadın H., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Araçtan indikten sonra araç boşta kalarak kaydı ve başka bir araca çarparak durabildi. Polis kaçan saldırgan H.’yi yakalamak için inceleme başlattı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Gümbet’te Silahlı Saldırı: İki Kişi Yaralandı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!