1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Bodrum’da Kanlı İnfaz: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Bodrum’da Kanlı İnfaz: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

featured

BODRUM HABER – Muğla’nın gözde tatil beldesi Bodrum, bir kez daha silahlı bir saldırıya sahne oldu. İddialara göre, 4 şüpheli, gece saatlerinde otomobille geldikleri Kumbahçe Mahallesi’ndeki bir eve girerek, içeride bulunan 2 kişiye kurşun yağdırdı. Olay sonrası, saldırganlar hızla bölgeden uzaklaşırken, vücutlarına çok sayıda mermi isabet eden 2 erkek olay yerinde yaşamını yitirdi. Detaylar, yaşanan trajedinin boyutunu gözler önüne seriyor.

Gece yarısı korku dolu anlar

Olay, Bodrum’un Kumbahçe Mahallesi’nde, 2439 Sokak’ta, saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kimliği henüz tespit edilemeyen 2 kişinin yaşadığı eve, 4 şüpheli otomobille geldi. Şüphelilerin, henüz belirlenemeyen bir nedenle kısa süre içerisinde içerideki iki kişiye tabancayla ateş açtıkları belirtildi. Saldırı sonrası, şüpheliler hızla otomobille olay yerinden kaçtı.

Cinayetin ayrıntıları kan dondurdu

Silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, iki erkeğin vücutlarının çeşitli yerlerine çok sayıda mermi isabet ettiği tespit edildi. Maalesef her iki kişi de olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yapılan detaylı inceleme, cinayetin vahametini gözler önüne serdi. Hayatını kaybeden iki erkekten birinin koltukta oturur halde, diğerinin ise yüzü sehpaya dönük şekilde vurularak öldüğü belirlendi. Bu detay, saldırganların acımasız ve soğukkanlı olduklarını düşündürüyor.

Polis geniş çaplı soruşturma başlattı

Cinayetin ardından olay yerine gelen savcı ve polis ekipleri, detaylı bir inceleme yaptı. Olay yerinde toplanan delillerin ardından, hayatını kaybeden iki kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bu arada, polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın arkasında yatan nedenler ve şüphelilerin kimlikleri henüz netleşmiş değil. Bodrum gibi bir tatil beldesinde gerçekleşen bu vahim olay, ilçe sakinleri arasında büyük bir tedirginliğe yol açtı. Yetkililer, olayla ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini belirtti

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Kanlı İnfaz: 2 Kişi Hayatını Kaybetti
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!