1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Köpekleri Fark Etmeyen Sürücü Geri Dönüp Özür Diledi

Köpekleri Fark Etmeyen Sürücü Geri Dönüp Özür Diledi

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da dönüş yaptığı sırada yerde yatan köpekleri fark etmeyen sürücü 2 köpeğe çarptı. Daha sonra olay yerine geri gelen sürücü hayvanların durumunu sorup sahiplerinden özür diledi. Bodrum Sıcak Haber ihbar hattına dün gönderilen görüntüler Konacık Gazderesi’nden. Görüntülerde yan yoldan dönüş yapan 48 AGU 7XX plakalı beyaz kamyonet bölgede bulunan köpekleri fark etmeyip çarptı. Mahallenin baktığı 2 köpeğe de  çarpan inşaat firmasına ait ticari kamyonet olay yerinden uzaklaştı.

Haberin ardından Bodrum Sıcak Habere ulaşan kamyonetin sürücüsü köpekleri fark etmediğini belirterek kendisinin de bir hayvan sever olduğunu söyledi. Sürücü köpeklerin sahibine de ulaşarak özür dilediğini kesinlikle isteyerek ve bilerek yapmadığını ne gerekirse yapacağını söyledi. Sıcak habere ulaşan sürücü tüm halktan özür dilediğini,  bilerek kesinlikle yapmadığı belirterek üzüntüsünü dile getirdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Köpekleri Fark Etmeyen Sürücü Geri Dönüp Özür Diledi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!