1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. AYDEM’e Ait kablolar Tehlike mi Saçıyor

AYDEM’e Ait kablolar Tehlike mi Saçıyor

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da Aydem’e ait kabloların çok sık şekilde ortalara çıkması vatandaşları tedirgin etmeye başladı. Hemen her semtten gelen benzer ihbarlara ancak haber olduğunda müdahale eden ekiplerin sezon dolayısı ile mi yetişemedikleri yoksa ihbarlara gerekli değeri vermedikleri mi henüz bilinmiyor. Ancak bilinen bir şey var ise bu tip önemsenmeyen arızalar ölümle sonuçlanabiliyor. Bodrum Sıcak Haber ihbar hattına vatandaşlar tarafında gönderilen görüntüler Yalıkavak Ulus caddesinden. İrme Sokak ile Ulus caddesinin kesiştiği bir noktada bulunan kablolar kaldırımın kenarından başlayıp çevreye dağılmış vaziyette duruyor. Kabloların etrafına alelade sarılan kaplama açılmış ve zarar görmüş durumda. Etrafa tehlike saçan kabloları defalarca ihbar eden vatandaşlar henüz bir gelen gidenin olmadığından şikayetçi. Vatandaşlar; Her an bir olayın olabileceği yoğun yaya ve araç trafiğinin olduğu bir yerde bulunan açıktaki kabloların bir an önce güvenli bir şekilde yer altına alınmasını bekliyor.

Haberimizin yayınlanmasının ardından AYDEM yetkililerince Bodrum Sıcak Habere bir açıklamada bulunuldu. AYDEM tarafından yapılan açıklamada “Orada bir çalışmanın yapıldığını sürecin devam ettiği,  açıkta kalan tellerdeki elektriğin kesildiği, alt yapıdaki çalışmaların ise devam ettiği belirtildi. Hattın yer altına çekilme sürecinin henüz tamamlanmadığı için kabloların o şekilde kaldığı, çalışmalara hızla devam edildiği ve kısa sürede işlemlerin tamamlanacağı” bilgisi verildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AYDEM’e Ait kablolar Tehlike mi Saçıyor
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!