1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Başkan Mandalinci’nin En Mutlu Günü: Baba Oldu

Başkan Mandalinci’nin En Mutlu Günü: Baba Oldu

featured

BODRUM HABER – Türkiye’nin en genç Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, bugün ailesi için en mutlu günlerinden birini yaşıyor. Seçim sürecinden bugüne dek, yanından hiç ayrılmayan ve hayatın her anında ona destek olan değerli eşiyle birlikte, dünyaya gelen erkek bebeklerinin sevinci içindeler.

Sayın Mandalinci, seçim kampanyası süresince sık sık eşine olan sevgisini ve desteğini dile getirerek, “Başarılı bir erkeğin arkasında daima bir kadın vardır” sözünü vurgulamıştı. Bu ifadeleriyle, yalnızca kendisinin değil, tüm Bodrum halkının da takdirini kazanmıştı. Mandalinci ailesi, bugünkü mutluluklarıyla bu sözün ne kadar doğru olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

Bodrum Sıcak Haber ailesi olarak, Sayın Tamer Mandalinci ve değerli eşine, yeni doğan bebekleri için en içten dileklerimizi sunuyoruz. Bu değerli çiftin, Bodrum’a böylesine güzel bir evlat kazandırmasından dolayı mutluluğumuzu paylaşırken, Yüce Rabbimizden onlara hayırlı, sağlıklı ve huzurlu bir evlat nasip etmesini niyaz ediyoruz. Bodrum’un geleceği için bu yeni bireyin, ailesinin yolunda ilerleyerek ilçemize hayırlı hizmetlerde bulunmasını temenni ediyoruz. Mandalinci ailesine ve tüm Bodrum halkına göz aydınlığı diliyoruz.

 

4o

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Mandalinci’nin En Mutlu Günü: Baba Oldu
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!