1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’da Gece Yarısı Hırsızlık Girişimi: Motosiklet Sahibini Şoke Eden Olay

Bodrum’da Gece Yarısı Hırsızlık Girişimi: Motosiklet Sahibini Şoke Eden Olay

featured

BODRUM HABER – Bodrum’un Yokuşbaşı Mahallesi’nde, 14 Ağustos 2024 tarihinde yaşanan bir olay, motosiklet sahibi Ogün Meral’i şaşkına çevirdi. Gece yarısı evinin önüne motosikletini park edip kilitleyen Meral, sabah saatlerinde motosikletinin direksiyon kilidinin kırılmış olduğunu fark etti. Kilidin açılmış ve hasar görmüş olması üzerine şüphelenen Meral, güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde beklemediği bir manzarayla karşılaştı. Saat 00.03 civarında, tanımadığı bir şahsın motosikletini çalmaya çalıştığını veya motosiklete zarar vermek için uğraştığını gören Meral, vakit kaybetmeden durumu polise bildirdi.

Polis, olayla ilgili inceleme başlatırken, güvenlik kamerası kayıtları delil olarak toplandı. Meral, yaşadığı bu tedirgin edici olay karşısında büyük bir üzüntü yaşadığını ifade etti. Hırsızlık girişiminin önüne geçilmiş olsa da, motosikletin direksiyon kilidinde meydana gelen hasar ve bu tür olayların yaygınlaşması mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.

Olayın faillerinin bir an önce yakalanması ve adaletin sağlanması amacıyla polis soruşturması devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Gece Yarısı Hırsızlık Girişimi: Motosiklet Sahibini Şoke Eden Olay
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!