1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Eski İtfaiye Eri Hasan Demirtaş, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eski İtfaiye Eri Hasan Demirtaş, Son Yolculuğuna Uğurlandı

featured

BODRUM HABER – Turgutreis’te yaşayan ve önceki gün yaşamını yitiren Hasan Demirtaş, bugün Turgutreis Yalı Camii’nde öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze töreniyle Turgutreis Alçalan Mahallesi Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze törenine Hasan Demirtaş’ın ailesi, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.

Eski bir itfaiye eri olarak tanınan Demirtaş, mesleğini severek ve hatta aşkla yaparken, yeni çıkan bir yasa sonucu görevinden alınıp başka bir göreve atanmıştı. Ancak bu yeni görevden memnun olmadığı için istifa ettiği biliniyor.

İki gün önce İslamhaneleri’nde çıkan yangına gönüllü olarak müdahale eden Demirtaş, olay yerinde çalışmayan pompalar ve tecrübesiz itfaiye erlerini görünce büyük bir üzüntü yaşamıştı. O anları kayıta

da alarak Bodrum Sıcak Haber’e ulaşmış ve durumla ilgili endişelerini dile getirmişti. Tecrübeli itfaiye erlerinin görevden alınmasının büyük bir sorun olduğunu vurgulayan Demirtaş, son olarak “Bu görüntüleri yetkililere ulaştırın” diyerek seslenmişti. Ancak, bu dileğinin yerine getirildiğini duyamadan hayata veda etti.

Sevgili Hasan Demirtaş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Yüce Rabbim, günahlarını affetsin ve mekânını cennet eylesin.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eski İtfaiye Eri Hasan Demirtaş, Son Yolculuğuna Uğurlandı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!