1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Levent Arkan’dan Başkan Mandalinci’ye “Eylül Meclisinde Yüzleşelim” Çağrısı

Levent Arkan’dan Başkan Mandalinci’ye “Eylül Meclisinde Yüzleşelim” Çağrısı

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında Ak Parti Grubu tarafından Başkan Mandalinci’ye yöneltilen Levent arkan ile ilgili soruya  Mandalinci’nin yaptığı açıklama ilgili Arkan’dan sert cevap geldi. Arkan sosyal medya üzerinden Başkan Mandalinci’ye Eylül ayında yapılacak meclis toplantısında yüzleşelim çağrısında bulundu.

Ağustos ayı toplantısı Perşembe günü Heredot Kültür merkezinde gerçekleşti. Toplantıda Ak Parti Grubundan Mandalinci’ye Ahmet Aras’ın eski sosyal medya ve basın danışmanı ve BOTAV’ın eski reklam koordinatörü olarak görev yapan Arkan’a önümüzdeki dönemlerde tekrar görev verip verilmeyeceği soruldu. Başkan Mandalinci sorulan soruya şu şekilde cevap verdi. “Sayın Levent Arkan beyefendi ile herhangi bir çalışmam olmadı, olmayacak da. Kendisine bugüne kadar Bodrum’a yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederim. Belediye de görevi var mıdır diye sordunuz. Yok, olmayacaktır da. BOTAV’da görevi var mıdır diye sormuşsunuz. Yok BOTAV’da da herhangi bir görevi olmayacaktır. Benim dönemimde böyle bir şey olmayacaktır” dedi.

Tamer Mandalinci’nin sorulan soruya yaptığı açıklamalara Levent Arkan tarafından çok sert cevap geldi.

Arkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi “ “Kardeşim, senin bana belediyede veya bağlı bir kurumunda görev verebilmen için, önce bunu benim istemem gerekir. Başkan seçildiğin günden beri benim böyle bir talebimin olmadığını söyleyeceğine, görevi yok ve OLAMAYACAK ne demek ?

Şimdi sana buradan bir çağrıda bulunuyorum. Eylül ayı meclis toplantısına tüm başkan yardımcıların ve meclis üyelerin adli sicil kayıtlarını çıkartarak gelsin. Ben de adli sicil kaydımı çıkartarak geleyim. Önce bu adli sicil kayıtlarını basına dağıtalım, halk herkesin sicilini görsün. Namusun kanıtı, adli sicildir çünkü. Ardından, meclisiniz bana istediğini sorsun, ben de Bodrum Belediyesi’nin hortumcularına karşı 4 yıldır verdiğim mücadeleyi anlatayım ve Türkiye kamuoyunda olay olabilecek sorunları nasıl engellediğimi videolarıyla birlikte paylaşayım. Siz bu yüzleşmeye varsanız, ben de varım. Hodri meydan kardeşim”

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Levent Arkan’dan Başkan Mandalinci’ye “Eylül Meclisinde Yüzleşelim” Çağrısı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!