1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. MHP İlçe Teşkilatınca Aşure Etkinliği Düzenlendi

MHP İlçe Teşkilatınca Aşure Etkinliği Düzenlendi

featured

BODRUM HABER – MHP Bodrum İlçe Teşkilatı  Muharrem ayı dolayısı ile Bodrum’da  Aşure dağıtım programı düzenledi.
Düzenlenen Programa  Bodrum Kaymakamı  Mustafa Çit, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli, Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın,MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat, MHP MYK Üyesi Metin Arı, MHP ilçe Başkanı Tayyar Şafak, Ak Parti Bodrum ilçe Başkanı Hacı Dalda, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Cumhur İttifakı meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
2024 Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı adayı Prof Dr. Aydın Ayaydın etkinlik ile ilgili “Aşure demek bolluk bereket demek bizlerde bugün MHP ilçe teşkilatının düzenlediği aşure etkinliğine katıldık. Hep beraber vatandaşlarımıza aşure dağıttık” dedi.

MHP İlçe Başkanı Tayyar Şafak ise “Muharrem ayı dolayısı ile bu güzel organizasyon ve fedakârca hizmet adına kadın kolları ve yönetim kurulu üyelerine bu güzel programa katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Muharrem ayımız mübarek olsun Ne mutlu Türküm Diyene” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP İlçe Teşkilatınca Aşure Etkinliği Düzenlendi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!