1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Akyarlar’da Görenleri Şaşkına Çeviren Kovalamaca

Akyarlar’da Görenleri Şaşkına Çeviren Kovalamaca

featured

BODRUM HABER – Turgutreis Akkaya Akyarlar mahallesinde  Yunan sahil güvenliğine ait olduğu iddia  edilen bir botun başka bir botu takip ederek  Akyarlar sahiline kadar yapılan kovalamaca vatandaşlar tarafından kameraya alındı. Yunan sahil güvenlik botunun Türk karasularına girdiği anlar  bölgede bulunan vatandaşlar tarafından  saniye saniye kaydı alındı.

Türkiye’de Yunanistan arasında diplomatik krizi neden olabilecek düzeydeki olay çevredeki vatandaşlar tarafından kaydı alındı. Olay bu sabah Akyarlar mahallesi Akçabük tatil sitesinin önünde meydana geldi. Bir botun sahile doğru geldiğini gören vatandaşlar kayda girdiklerinde arkasındaki bulunan bayrağın Yunan bayrağı ve botun da Yunan Sahil güvenliği botu olduğunu fark etti. Yunan Sahil güvenliği botunun sahile kadar diğer botu kovaladığı anlar saniye saniye kayda alındı. Öndeki bottaki kişinin karaya çıkması ile birlikte Yunan botu hızla geri dönüp kendi kara sularında doğru ilerlemeye başladı. Olay saniye saniye vatandaşlar tarafından kaydedildi. Kayıt yapan vatandaşların kayıt anında şaşkınlıklarını gizleyemedikleri olayda hemen Sahil güvenlik ve jandarmaya ihbarda bulunuldu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Akyarlar’da Görenleri Şaşkına Çeviren Kovalamaca
Yorum Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!