1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Bodrum’da Meydana Gelen Trafik Kazaları Hayatı Kararttı

Bodrum’da Meydana Gelen Trafik Kazaları Hayatı Kararttı

featured

BODRUM HABER – Bodrum, son günlerde ardı arkası kesilmeyen trafik kazalarıyla sarsılmaya devam ediyor. Emin Anter Bulvarı ve Turgut Özal Bulvarı’nda meydana gelen iki ayrı kazada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı, ve iki kişi de yaralandı.

İlk kaza, Emin Anter Bulvarı’nda gerçekleşti. Bir motosiklet sürücüsü, yokuş başında keskin bir virajı alamayarak yolcu minibüsüne arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın detayları incelenirken, motosiklet sürücüsünün durumunun ciddiyeti gözler önüne serildi.

İkinci kaza ise Turgutreis’te meydana geldi. Turgut Özal Bulvarı’ndan Mehmet Hilmi Caddesi’ne giren bir otomobil, caddede seyreden bir motosikletle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hızını alamayarak Gümüşlük Caddesi’ne girdi ve kontrolsüz bir şekilde savruldu. Otomobil, yol kenarındaki ahşap bir direği yıktıktan sonra beton direğe çarparak durabildi. Kazada motosiklette bulunan Adil Nami Bulgan ve Süleyman Can Ç. ağır şekilde yaralandılar. İzmir Ödemiş doğumlu 20 yaşındaki gençler, acil olarak hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, motosiklet sürücüsü Adil Nami Bulgan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazalarla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazaların nedenlerini belirlemek ve benzer olayların önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Meydana Gelen Trafik Kazaları Hayatı Kararttı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!