1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Kanlı Geceyle İlgili Tutuklu Sayısı 11’e Yükseldi

Kanlı Geceyle İlgili Tutuklu Sayısı 11’e Yükseldi

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da geçtiğimiz Ağustos ayında 2 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırıyla ilgili tutuklu sayısı 11’e yükseldi.

iki kişiyi kurşunlayarak öldürülmesi ile ilgili tutuklu sayısı 11’e yükseldi.

Olay geçtiğimiz Ağustos ayında  Bodrum’un Kumbahçe Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre dört saldırgan, otomobille geldikleri 2439 Sokak’taki bir eve ani bir baskın düzenledi. Evde yaşayan iki kişi, acımasızca açılan ateşin hedefi oldu. Silahla 2 kişiyi öldüren saldırganlar hızla olay yerinden kaçtı.

Olayla ilgili gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen E.Ş., H.T., E.Y. ve H.D., tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Soruşturma kapsamında  adli makamların karşısına çıkarılan D.S., A.K. ve M.A. da tutukladı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan özel ekip soruşturma kapsamında olayla ilgili bağlantısı olan 4 şüphelinin daha izine rastladı. Ekipler 3’ü İstanbul, 1’i Kocaeli’de olmak üzere 4 şüpheliyi kaldıkları evde kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Son yakalanan şüphelilerle birlikte olayla ilgili tutuklu sayısı 11’e yükseldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kanlı Geceyle İlgili Tutuklu Sayısı 11’e Yükseldi
Yorum Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!