1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. AK Parti’nin “Türkiye Buluşmaları” Programı Muğla’da Gerçekleştirildi

AK Parti’nin “Türkiye Buluşmaları” Programı Muğla’da Gerçekleştirildi

featured

BODRUM HABER – Muğla’da AK Parti tarafından düzenlenen “Türkiye Buluşmaları” programı, partinin MKYK üyeleri ve milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Program öncesinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi salonunda gerçekleştirilen basın toplantısında konuşma yapan AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca organize edilen Türkiye Buluşmaları kapsamında, bugün Muğla‘da kıymetli Genel Başkan Yardımcımız, MKYK üyelerimiz ve milletvekillerimizle birlikteyiz. Bu vesileyle, ülkemizin farklı şehirlerinden ilimize gelen değerli misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. AK Parti, milletimizin kurduğu ve her zaman milletimizin yanında olan bir partidir, bundan sonra da milletle beraber olmaya devam edecektir”

Başkan Akça, programın Muğla’nın her köşesine ulaşacak şekilde planlandığını belirterek, “Şehrimizin her bir noktasını ilçe ilçe, cadde cadde, sokak sokak gezeceğiz. Hemşerilerimizle buluşarak, taleplerini dinleyecek ve sorunlarına ortak olacağız. Şehit yakınlarını, gazilerimizi ziyaret edeceğiz, iş insanları ve STK temsilcileriyle şehrimizin geleceğini konuşacağız. Gençlerimizle bir araya gelip onların düşüncelerini alacağız” dedi.

Ayrıca, AK Parti’nin bir vefa hareketi olduğuna vurgu yapan Akça, partinin geçmişte görev yapmış isimleri ziyaret ederek, geçmişin tecrübelerini paylaşacaklarını ifade edip, “23 yıldır milletimizin ve dünya mazlumlarının umudu olan partimiz, idealizmini ve saflığını koruyarak büyük eserler kazandırdı. Bu program, partimizin dinamizmini ve milletimizle olan güçlü bağını yeniden pekiştirmek için bir fırsattır” şeklinde konuştu.

Program kapsamında şehrin dört bir yanındaki vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti heyeti, çeşitli temaslarda bulunarak Muğlalıların taleplerini dinledi.(İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti’nin “Türkiye Buluşmaları” Programı Muğla’da Gerçekleştirildi
Yorum Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!