1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum CHP Gençlik Kolları, Soma Madencileriyle Dayanışma Gösterdi

Bodrum CHP Gençlik Kolları, Soma Madencileriyle Dayanışma Gösterdi

featured

BODRUM HABER – Bodrum CHP Gençlik Kolları, Soma’dan haksız yere işten çıkarılan madencilerin Bodrum’da bir otel önündeki direnişine destek vermek amacıyla bir araya geldi.

Gençlik kolları temsilcileri, madencilerin haklı mücadelesinin sadece kendi sorunları değil, tüm emekçilerin mücadelesi olduğunu vurguladılar. Yapılan açıklamada, işçilerin alın terinin ve sendikal haklarının hiçe sayıldığı bir düzene karşı birlikte direnecekleri belirtilerek, “Hak, hukuk ve adaletin egemen olduğu bir ülke hayalini kuruyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bodrum CHP Gençlik Kolları’nın destek açıklamasında, madencilerin mücadelesinin “karanlığa karşı yakılan bir meşale” olduğu ve onların seslerinin kendi sesleri, mücadelesinin ise kendi gelecekleri olduğu ifade edildi. Ayrıca, “Unutmayın, güneş elbet doğacak” vurgusuyla, adaletin ve hakların nihayet sağlanacağına olan inançlarını dile getirdiler.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum CHP Gençlik Kolları, Soma Madencileriyle Dayanışma Gösterdi
Yorum Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!