1. Haberler
  2. Kültür Sanat Haberleri
  3. Gümüşlük Müzik Festivali Sona Erdi

Gümüşlük Müzik Festivali Sona Erdi

featured

BODRUM HABER – Bu yıl 21.’si düzenlenen Gümüşlük Müzik Festivali, Piyanist Gülsin Onay’ın, keman sanatçısı oğlu Erkin Onay’la birlikte verdikleri muhteşem bir konserle son buldu.  Bir sonraki yıla kadar kapılarını sanatseverlere kapayan festivalin son konserinde ise yoğun bir katılım vardı.

İki aylık bir döneme yayılan 21. Gümüşlük Müzik Festivali, bu yıl bölgeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı konukların yanı sıra özellikle Bodrum ve çevresinde yaşayan sanatseverlerin ilgi odağı oldu. Festivalin sanat danışmanlığını da yürüten, klasik müzikseverlerin sevgilisi Piyanist Gülsin Onay’ın, oğlu Kemancı Erkin Onay’la sahne alacak olması, kapanış konserine olan ilgiyi de arttırdı. Gümüşlük, Koyunbaba’daki 25 asırlık tarihi mekan; Antik Taş Ocağı’nda sevenlerinin karşısına çıkan ikili, kapanış konserinde J. Haydn, W.A. Mozart ve E. Elgar’dan eserler seslendirdi.

Gülsin Onay emek verenlere teşekkür etti

Bodrumlu klasik müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği kapanış konserinin sonunda sahneye festivalin sanat yönetmeni Eren Levendoğlu ile birlikte çıkan Gülsin Onay, bir de konuşma yaparak teşekkürlerini ve iyi dileklerini iletti. Onay, festivalde görev alan tüm personeli tek tek sahneye çağırarak hediyeler verdi ve teşekkür etti. Festival yönetimi ise Gülsin Onay ve Erkin Onay’a birer çiçek demeti takdim ettikten sonra festivalin sanat danışmanlığını da yapan Gülsin Onay, tek tek sponsorların isimlerini sayarak festivale kattıkları değerden söz ederek, teşekkürlerini iletti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gümüşlük Müzik Festivali Sona Erdi
Yorum Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!