1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Sipay Bodrum FK seyiricisi önünde 3 puan arayacak

Sipay Bodrum FK seyiricisi önünde 3 puan arayacak

featured

BODRUM HABER – Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Sipay Bodrum Futbol Kulübü, ligin 5’inci haftasında evinde RAMS Başakşehir’i konuk edecek. Mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip sahada gülen taraf olup hanesine 3 puan yazdırmak istiyor. Mücadelenin zorlu geçeceğini söyleyen Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Her maç olduğu gibi mücadele gücümüzü doğru bir şekilde ortaya koyup, son maçta yaptığımız hataları yapmadan ligin başlangıcında yaptığımız işleri tekrar yaparak inşallah elimizden gelen mücadeleyi yapıp bu maçtan mutlu ayrılmak istiyoruz” dedi.

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden Sipay Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 5’inci haftasında 14 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’da evinde RAMS Başakşehir’i konuk edecek. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip rakibi Başakşehir karşısında sahada gülen taraf olup ligdeki ikinci galibiyetini almak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip ısınma hareketleri ile başladığı antrenmana koordinasyon çalışmasıyla devam etti ve ardından dar alan oyunuyla antrenmanı tamamladı. Öte yandan, Sipay Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat ve Yönetim Kurulu Üyesi Caner Tuna takımın antrenman çalışmalarını yerinde takip etti.

TRANSFERDE SÜPRİZLER OLABİLİR

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ve sürpriz isimlerin olabileceğini söyleyen Sipay Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat, “Ligin 5’inci haftasında Başakşehir’le oynayacağız. Şu ana kadar takımımız biraz talihsiz sonuçlar aldı ama gayet iyi gidiyor. Motivasyonları çok güzel, idmanlarda futbolcularımız neşeli, moralleri yerinde bundan sonra daha iyi gideceğine inanıyoruz. Yeni transferlerimiz geldi, transfer döneminin kapanmasına biraz daha zaman var belki sürprizler olabilir. Belki başka oyuncular da gelebilir neden olmasın. Taraftarlarımız her zaman bizi destekledi. Yine de desteklemeye devam etsinler. Biz inşallah onları üç senedir utandırmadık yine utandırmayacağız. Temennimiz bu maç için galibiyettir ve inşallah ikinci galibiyetimizi de burada Başakşehir karşısında alırız” diye konuştu.

CEVABIMIZI SAHADA VERMEYİ UYGUN GÖRÜYORUZ

Başakşehir maçını değerlendiren Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Son dönemde aramıza Seferi ve Ajeti katıldı, 1 kişi daha gelecek muhtemelen. Burak’la Omar gitti, kadro sayımız hemen hemen aynı sadece oyuncu değişikliklerine ihtiyacımız oldu. Belli bir noktadan sonra sıkıntılar yaşadığımızı gördük, gerçekçi bakıyoruz. Dolayısıyla da bunları aşmak için aramıza yeni oyuncular kattık. Bu bir süreç ve bir alışma dönemi de var. Dolayısıyla çok kısa vadede belki katkı sağlayamayabilirler bu risk de var ama uzun vadede mutlaka gelen arkadaşlarımızın takımımıza katkısı olacaktır. İyi bir takımla oynayacağız, ligimizde dört büyük kulübün haricinde şampiyonluk yaşamış iki takımdan bir tanesi son dönemlerde, bu sezonu da erken açtılar ve Avrupa’da çok başarılı ilerliyorlar. Oyun kaliteleri, oyuncu kaliteleri bence çok iyi. Dolayısıyla da şu anda ligimizdeki en formda en iyi takımlardan bir tanesiyle oynayacağız, bizim için zor bir maç. Her maç olduğu gibi biz de hazırlanıp mücadele gücümüzü doğru bir şekilde ortaya koyup son maçta yaptığımız hataları yapmadan ligin başlangıcında yaptığımız başarılı işleri tekrar yaparak inşallah elimizden gelen mücadeleyi yapıp bu maçtan mutlu ayrılmak istiyoruz. Çünkü hakikaten önemli bir rakip ve gerçekten iyi takım. Biz cevabımızı sahada vermeyi uygun görüyoruz. Verebilirsek orada vereceğiz. Çünkü biz iyi bir takım olduğumuzu düşünüyoruz. Evet bu lig hakikaten çok farklı, çok kaliteli, çok iyi ayakların olduğu ve çok önemli bir lig, bu ligde oynamak gerçekten zor. Mücadele etmek zor, bunu da biliyoruz zorlanıyoruz da bu da gerçeğimiz ama biz sahada daha yeni başladık. Arkadaşlarımız yeni geldi, onların uyum sürecini de atlattıktan sonra daha iyi bir konuma gelebiliriz diye düşünüyoruz” dedi.

SİPAY BODRUM FK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Takımın yeni oyuncularından Arlind Ajeti, “Öncelikle burada olduğum için mutluyum. Türkiye’de daha önce oynayan arkadaşlarım olduğu için Türk futbolunu yakından takip ediyorum. Burada elimden gelen performansı sergileyip Bodrum için elimden geleni yapıp hedefe ulaşmak için mücadele edeceğiz. Bodrum için elimden geleni yapacağım. Başkanımızın, yönetimimizin, kulüp çalışanlarının, oyuncuların oluşturmuş oldukları konsept hoşuma gitti. Bodrum’un hedefleri için elimden geleni yapacağım” diye belirti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sipay Bodrum FK seyiricisi önünde 3 puan arayacak
Yorum Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!