1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Bitez’de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 5 Araç Hasar Gördü

Bitez’de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 5 Araç Hasar Gördü

featured

BODRUM HABER – Bodrum’un Bitez Mahallesi, Adliye Caddesi’nde Bitez Pazar Yeri önünde meydana gelen kazada üç kişi yaralandı, beş araç ise maddi hasar gördü. İddialara göre, 35 ARU 882 plakalı kamyonet, yol kenarına tamamen yanaşmadan odun satışı yapmak üzere durdu. Bu sırada arkadan hızla geldiği öne sürülen 48 BH 270 plakalı jeep, kamyonete çarparak savruldu ve park halindeki bir araca çarparak durabildi.

Çarpışma sonucu, jeepin içindeki sürücü ve yolcu yaralanırken, kamyonetin üzerinde odun satışı yapan bir kişi de çarpmanın etkisiyle yere düşerek yaralandı. Kazada üç kişi yaralanırken, beş araçta maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen çekici yardımıyla araçlardan biri kaldırıldı. Yol, kazanın ardından uzun bir süre trafiğe kapalı kaldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Muğla 911 arama kurtarma başkanı da olay yerinde ekiplere yardımcı oldu. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bitez’de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 5 Araç Hasar Gördü
Yorum Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler