1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Baktıkları Canların Zehirlendiğini Görünce Gözyaşlarını Tutamadılar

Baktıkları Canların Zehirlendiğini Görünce Gözyaşlarını Tutamadılar

featured

BODRUMHABER – Seydikemer’de yaşanan vahşet 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne gölge düşürdü. Vatandaşlar tarafından bakılan sokak canlarını sabah beslemeye gelen hayvanseverler, bölgede gördükleri karşısında büyük üzüntü yaşadı.

Geçtiğimiz gün Seydikemer Gerişburnu Mahallesi’nde meydana gelen olayda kimliği henüz bilinmeyen kişi ya da kişilerce etrafa atılan zehirli maddeler yüzünden sekiz köpek, üç kedi, bir kirpi ve bir tavuk zehirlenerek öldürüldü.

Vatandaşların gözyaşları içinde bölgede yaptıkları araştırmada, bir gün önce besledikleri her birinin ismi olan köpek ve kedilerin öldüğü görenler gözyaşlarına hakim olamadı. Vicdansızların bölgeye attıkları zehirleri yiyen hayvanların acı içinde öldükleri, bir köpeğin ise karnının patladığı görüntülendi. İlçe tarım ve Belediye zabıta ekiplerine yapılan ihbar üzerine bölgeye gelen ekipler incelemelerde bulundu.

Hayvanseverler yaptıkları açıklamada “Bunu yapanların yakalanması ve bir an önce hasta, yaşlı, engelli olup sokakta yaşamını idame ettiremeyecek sokak canlarımızı korumaya almak için başlatılan doğal yaşam alanında çalışmalara resmi kurumlarında kendilerine destek vermelerini istediklerini belirttiler.” Savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunu da belirten hayvanseverler  sonucu takip edeceklerini dile getirdiler.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Baktıkları Canların Zehirlendiğini Görünce Gözyaşlarını Tutamadılar
Yorum Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler