1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’da 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

Bodrum’da 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

featured

BODRUM HABER – 19 Ekim Muhtarlar Günü Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Törene, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Bodrum Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, mahalle muhtarları, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, ilçe protokolü ve basın mensupları katıldı.

Bodrum Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit’in Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Bodrum Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, “Muhtarlık kurumu 19 Ekim 1829 yılından bugüne 195 yıldır devletimize ve milletimize hizmet vermeye devam etmektedir. Mahallenin yöneticisi ve halkımızın temsilcisi görevini üstlenen bu kurumun, 195 yıldır bugüne gelmesinin sebeplerinden biri göreve gelen kişilerin halkımız arasından ve halkımız tarafından seçilerek, hiçbir menfaat gözetmeksizin görev aşkıyla çalışmasıdır. Devletimiz bu kurumu yaşattığı sürece biz muhtarlar olarak yüce halkımıza ve büyük devletimize hizmet vermeye devam edeceğiz.” diyerek mahalle muhtarlarına teşekkürlerini sundu.

Mahalle muhtarlarının öneminden bahseden Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, “Yerelde demokrasinin en önemli zinciri, o halkının en temel taşı olan muhtarlarımızla her zaman uyum içinde çalışmaya gayret gösteren bir yönetici olarak sizlerden gelen talepleri imkanlar dahilinde en hızlı şekilde çözmeye çalıştık. Bodrum Belediyesi olarak halkın ihtiyaçlarına ve taleplerine yönelik çalışmalarımızı muhtarlarımızla birlikte omuz omuza sürdürecek, her zaman yanlarında olacağız. Bu vesileyle daha önceki yıllarda Bodrum’a emek vermiş geçmiş dönem muhtarlarımız ve ahirete intikal etmiş kıymetli muhtarlarımızı saygı ve minnetle anıyor, 7/24 fedakarca emek veren 56 mahalle muhtarımıza şükranlarımı sunuyorum.” diyerek mahalle muhtarlarının Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Mahalle muhtarlarına çalışmalarından dolayı teşekkür eden Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit,” Muhtarlarımız, demokrasi zincirimizin ilk halkasıdır. Halkımız sizleri bizzat seçiyor. Sizler mahallenizde kamunun eli, gözü, en duyarlı hassas noktasısınız.” dedi.

Program, çelenk sunma töreninin ardından düzenlenen kahvaltı organizasyonu ile devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı
Yorum Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler