1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. POYD Bodrum’da Otel Yöneticileri ile Buluştu

POYD Bodrum’da Otel Yöneticileri ile Buluştu

featured

BODRUM HABER  – Profesyonel otel yöneticilerini bir çatı altında toplayan ve Türkiye’nin en etkin turizm birliklerinden biri olan Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum’da üyeleri ve otel yöneticileri ile bir araya geldi.

Türkiye genelinde ve ayrıca yurt dışında da üyeleri bulunan POYD, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Bodrum’a çıkarma yapacak. POYD Başkanı Hakan Saatçioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Bodrum’daki üyeler ve otel yöneticileri ile bir araya gelerek POYD’un yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Başkan Hakan Saatçioğlu, “Türkiye’nin birçok noktasında üyelerimiz bulunuyor. Bodrum’da da POYD temsilcimiz Yiğit Girgin ile bir yapılanmamız bulunuyor. Bodrum, ülkemiz ve bizim de çok önem verdiğimiz bir destinasyon. Bodrum’da gerçekleştirdiğimiz buluşmada otel yöneticilerimize derneğimizin yaptığı çalışmaları ve özellikle yeni internet sitemiz üzerinden yaptığımız çalışmaları sizlerle paylaşıyoruz” diyerek sözlerine devam etti;

“POYD’un Türkiye’nin ve dünyanın farklı noktalarında üyeleri bulunduğunu hatırlatan Başkan Hakan Saatçioğlu, “Bodrum da üyelerimizin bulunduğu gözde bir turizm destinasyonu. Yıl boyunca takip ettiğimiz bir bölge. Sezon sona erince buradaki üyelerimiz ve otel yöneticileri ile bir araya gelmek bizleri mutlu etti.” dedi

Toplantıda, Bodrum üyelerinden Onur Şahin, Evren Bıçakçı, Yavuz Yiğit, Bahadır Alkan ve Özkan Köse’ye üyelik belgeleri verildi. Ayrıca; Xanadu Island Genel Müdür Yardımcısı Aytek Özkan’a ev sahipliği yaptığı için ve Bodrum Temsilcisi Yiğit Girgin’e de desteklerinden dolayı teşekkür edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
POYD Bodrum’da Otel Yöneticileri ile Buluştu
Yorum Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler