1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Motosikletli kadın sürücüye çarptı, düşürdü yetmedi hakaretler etti olay yerinden kaçtı

Motosikletli kadın sürücüye çarptı, düşürdü yetmedi hakaretler etti olay yerinden kaçtı

featured

BODRUM SICAK HABER – Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosikletli kadın sürücüye çarptıktan sonra yaralı halde olay yerinde bırakarak, hakaretler eden ve kaçan sürücü polisler tarafından aranmaya başlandı. Kazadan sonra büyük şok yaşayan kadın sürücü ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi’nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen kazada kullandığı 48 BZ 224 plakalı motosiklet ile alışverişten dönerek evine giden evli ve iki çocuk annesi 46 yaşındaki İnna Çatal’a arkadan hızla gelerek çarpıp yere düşmesine neden olan 48 AEZ 029 plakalı otomobilin sürücüsü otomobilini durdurdu.
Kazadan hemen sonra araçtan inen ve yerde yaralı olarak yatan İnna Çatal’a hakaretler ederek tekrar otomobiline binip olay yerinden kaçan maganda sürücü için polis arama çalışması başlattı.
YERDE YARALI YATAN KADINA HAKARETLER SAVURDU
Olayın şokunu atlatan ve sağ kol, beli ve sağ bacağından yaralanan İnna Çatal polislere verdiği ifadede “Arkamdan gelen araç bana aniden çarptı, sağ yanıma düşerek sürüklendim, bende yerde yatarken sürücü başıma gelerek bana hakaretler etti, ardından otomobiline binerek, uzaklaştı. Plakasını son anda alabildim. Polise şahıs hakkında şikayetçi olacağım, bu işin peşini bırakmam” diye konuştu.
BÖYLE VİCDANSIZLIK OLURMU
Olayın görgü tanıklarından Zafer Türkyılmaz ise kaçan otomobilin rengini, plakasını ve tipini polislere verdi. Türkyılmaz “Bu konuda tanıklık ederim çünkü olaya şahidim, otomobil çarptı, yetmedi hakaretler etti, onuda geçtik kadını yaralı vaziyette olay yerinde bırakıp kaçtı. Böyle vicdansızlık olur mu?” diye konuştu.

KAYNAK : Anter haber

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Motosikletli kadın sürücüye çarptı, düşürdü yetmedi hakaretler etti olay yerinden kaçtı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!