1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Rally etkinliğinde çıkan kavgayla ilgili basın açıklaması

Rally etkinliğinde çıkan kavgayla ilgili basın açıklaması

featured

Ticaret Odası Toplantı Salonunda, Bodrum Belediye Başkanı, Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Esnaf Ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, TÜRSAB Bodrum Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yüksel Aslan’ın katılımcısı olduğu Rally etkinliğinde çıkan kavgayla ilgili açıklama yapıldı.

Toplantıda ”Bodrum 3500 yıldır hoş görünün mutluluğun kardeşliğin kentidir. Bu kente gelerek sebebi ne olursa olsun bu kentin huzuruna,güvenine,hoş görüsüne sahip olmayan insanları Bodrum’da görmek istemiyoruz. Bodrum ismini Dünya’ya duyurmak için doğru organizasyonları getirmeye çalıştığımız bunun için emek ve zaman harcadığımız böyle bir ortamda hele salgınında olduğu dönemde kirletilmesine izin vermeyeceğiz.

Bu etkinliğin küfürle şiddetle magandalıkla anılmasını istemiyoruz. O yüzden bu toplantıyı düzenledik. Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Bodrumu yöneten öncü liderler olarak bu açıklamayı yapma gereği hissettik. Bu yaptığımız organizasyon son 27 yıl önce Bodrum’da yapılmıştı. Ancak 27 yıldır başka kentlerde düzenleniyordu. Bizim buradaki amacımız Bodrum’u yeniden otomobil sporlarıyla tanınmasını ve tanıtım çalışmalarına renk katmasıydı. 3 ay ter döktük ve emek harcadık. 15 dakikalık kavga ve gürültü değildi. 3 aydır 5 aydır yapılan çalışmalardı. ”

ifadeleri kullanıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Rally etkinliğinde çıkan kavgayla ilgili basın açıklaması
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!