1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Akrep Nalan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Akrep Nalan Son Yolculuğuna Uğurlandı

featured

BODRUM SICAK HABER – Dün evinde vefat eden ünlü sanatçı Akrep Nalan Bugün Bodrum Merkez Adliye caminde kılınan ikindi namazının ardından Torba mezarlığında toprağa verildi.

Sanatçının Merkez Camiinde kılınan namazına sanatçı dostları, sanatçıyı seven hayranları, ve vatandaşlar katıldı.

Bodrum Belediyesi Kültür Müdürlüğünce koordine edilen anma konuşmalarında sanatçı Bora Gencer Akrep Nalan ile ilgili duygu ve düşünceleri ile ilgili şunları söyledi;

Sevgili Değerli Füsun Nalan Açın’ın çok sevdiği dostları, ailesi, arkadaşları,  sanatçılar, mekan sahipleri tüm Bodrumlular biz burada son görevimizi yapmak için bulunuyoruz. Bende 57 yaşımda ilk defa böyle bir cenazede konuşma yapıyorum. Herkesin hayatına dokundu benim de hayatıma dokunmuştu.

Akrep Nalan 90’lı yıllarda çalıştığım otelden kalkıp Etilere giderdim Silivri’den  her gittiğimde beni sahneye alırdı sahnesini paylaşmaktan hiçbir zaman imtina etmezdi. Bana dokunduğu gibi birçok sanatçıya da dokundu uğurlu geldi. Böyle bir günde sizlere böyle bir konuşma yapmak istemezdim ama maalesef hepimizin bir şekilde gideceği yer orası Allah tüm sevenlerine ,yakınlarına sabırlar versin Allah rahmet eylesin dedi. Ardından mikrofonu alan eski bakan İmren Aykut da Akrep Nalan ile anılarını paylaştı.

Duaların okunmasının ardından sanatçı Bodrum Belediye Zabıta Ekipleri tarafından cenaze arabası ile son yolculuğu olan Torba Mezarlığına uğurlandı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Akrep Nalan Son Yolculuğuna Uğurlandı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler