1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Mertcan Avcı’nın Tutukluluk Haline Yapılan İtiraz Reddedildi

Mertcan Avcı’nın Tutukluluk Haline Yapılan İtiraz Reddedildi

featured

BODRUM SICAK HABER – Muğla’da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in öldürülmesine ilişkin davada, sanıklardan Mertcan Avcı’nın tutukluluk haline avukatı tarafından yapılan itiraz reddedildi.

Avcı’nın avukatı Mert Kürüm’ün Muğla 2. Sulh Ceza Hakimliğinin tutuklama kararına itirazda bulunması üzerine karar Muğla 1. Sulh Ceza Hakimliğince incelendi.

Kararı inceleyen mahkeme, şüphelinin üzerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, suça iştirak ettiğine dair kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösterir deliller bulunması ve isnat edilen suçun kanunda öngörülen ceza miktarı gözetildiğinde kaçma şüphesinin bulunduğunu değerlendirdi.

Muğla 1. Sulh Ceza Hakimliğince, şüpheliye uygulanacak adli kontrol tedbirlerinin bu aşamada yetersiz olması ve tutuklama tedbirininse bu hususta ölçülü kalacağı bir arada gözetildiğinde Muğla 2. Sulh Ceza Hakimliği kararının kanuna uygun ve isabetli olduğunun anlaşıldığı vurgulanarak, avukat Mert Kürüm’ün tutuklama kararına yaptığı itirazın reddine ve şüphelinin tutukluluk halinin devamına karar verildi. (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mertcan Avcı’nın Tutukluluk Haline Yapılan İtiraz Reddedildi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!