1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Başkan Aras Burası Dağ Başı Değil dedi, Cezayı Kesti

Başkan Aras Burası Dağ Başı Değil dedi, Cezayı Kesti

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum Gündoğan, Küçükbük Mahallesi’nde deniz kenarındaki bir parselde yürütülen inşaat çalışmalarında iş makineleri ve kamyonlarla deniz doldurulmaya başlandığının ihbarı üzerine Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bölgeye sevk edildi.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü  Çevre Denetim Birimi, çalışmayı durdurup idari işlem yaparak Firmaya 30 bin TL ceza kesti. Denizi dolduran inşaat firmasının çalışma izni de iptal edildi.

Yapılan işlemle ilgili olarak Bodrum Belediye Başkanı Sosyal Medya hesabından oldukça kesin ve sert bir şekilde yapılacak bu tip işlemlere asla izin vermeyeceklerini belirten bir paylaşımda bulundu Başkan Aras;

“Değerli Bodrumlular ve kalplerinde Bodrum sevgisi olanlar, hepinize günaydın.. Partimin ve sizlerin güveni sayesinde Bodrum Belediye Başkanı olduğum günden beri kanun dışı yapılaşmaya asla izin vermeyeceğimizi sürekli söylememize rağmen; kendilerini kanunlardan, para kazanmak için geldikleri kentin halkından ve Belediyesinden daha güçlü görenler, inşaatlarının kapısında mühürümüzü görmeye devam ediyorlar, edecekler. Son olarak dün, Gündoğan Kızılburun’daki inşaatlarının hafriyat çalışmalarından çıkan molozları denizimize dökecek kadar gözleri dönmüş olan Özbek İnşaat adlı Müteahhitlik şirketine ve Özbekhan İnşaat adlı mal sahibine Bodrum’un dağ başı olmadığını gösterdik ve tahrip ettikleri doğal alanı eski haline dönüştürene kadar, “çalışma izinlerini de iptal ederek” şantiyelerini mühürledik. Kanunları ve Bodrumluları yok sayanlara, kanunların da Bodrumluların da var olduğunu ispat etmeye devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” Firmaya kesilen ceza makbuzu ile birlikte yapılan ve belgelendirilen kaçak hafriyatı vatandaşlarla paylaştı.

Bölge sakinlerinin büyük tepkisini çeken olayla ilgili olarak Bodrum Belediyesi Zabıta ekipleri ile Belediye Çevre Denetim Birimi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürü Deniz Özyıldız, Küçükbük sahilinde dökülen hafriyat ve dolgunun tespitlerinin sürdüğü, yaklaşık 400 kamyon hafriyatın deniz kıyısına döküldüğünü belirlediklerini söyledi. Özyıldız: “Küçükbük’te özel bir inşaat firmasının yaptığı otel inşaatında kıyıda dolgu yapılmış. Hafriyat dolgusu kıyıya dökülmüş. Bununla ilgili ekiplerimiz çalışmayı durdurdu. Daha sonrasında cezai işlem uyguladık. Ayrıca İl Çevre Şehircilik ve İklimlendirme Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza göndermek üzere tutanaklarımızı tuttuk. Bahse konu yerdeki hafriyat kaldırılana kadar da inşaat çalışmasını durdurduk.” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Aras Burası Dağ Başı Değil dedi, Cezayı Kesti
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!