1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Gümbet’te Meydana Gelen Bıçaklı Kavgada Gözaltına Alınan 12 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Gümbet’te Meydana Gelen Bıçaklı Kavgada Gözaltına Alınan 12 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum Gümbet mahallesinde dün gece sosyal medya üzerinden tartışan akraba iki grup arasında sokak ortasında çıkan ve 4 kişinin yaralandığı taş, sopa ve bıçaklı kavgada gözaltına alınan 12 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Olay dün Gümbet Mahallesi Ayaz Caddesi’nde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, akraba olan M.K.(16) ve F.K.(16) sosyal medya üzerinden tartışıp, birbirlerine hakaret etti. İki akraba grubu arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyüp sokağa taştı. İki grup arasındaki tartışma taş, sopa ve bıçaklı kavgaya dönüştü. İki taraftan da yaklaşık 40 kişinin karıştığı olayda Erkan K., Feshi K. ve Necmettin K. vücutlarının çeşitli yerlerinden, Erhan K. ise karın bölgesinden bıçakla yaralandı. Tedaviye alınan yaralılardan Erhan K.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Öte yandan, Erkan K. ve Fesih K.’nın tedavisinin ardından gözaltına alındığı Necmettin K. ve Erhan K.’nın tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Dün meydana gelen olayla ilgili Polis ekiplerince geniş çaplı araştırma yapıldı. Ekiplerin çalışması sonrası, F.K. ağır yaralı olan Erhan K.’yı bıçakladığını itiraf etti. Necmettin K. ise kendisini M.K.’nın bıçakladığını ileri sürdü. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında F.K., ağabeyi Fesih K.,  M.K., C.K.,  B.K., E.K. ile M.K. akrabaları T.K, M.Z.K., M.K., A.K., ve N.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gümbet’te Meydana Gelen Bıçaklı Kavgada Gözaltına Alınan 12 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!