1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Mermer Kazasında Vefat Eden Kişinin Güvenlik Kamera Görüntüleri Meydana Çıktı

Mermer Kazasında Vefat Eden Kişinin Güvenlik Kamera Görüntüleri Meydana Çıktı

featured

BODRUM SICAK HABER – Mermer Kazasında Vefat Eden Kişinin Güvenlik Kamera Görüntüleri Meydana Çıktı. Bodrum Turgurteis’de üzerine mermer tableti düşen Mehmet Küçükbaş’ın geçirdiği kaza ile ilgili güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri meydana çıktı.

Olay dün saat 15.00 sıralarında Akçaalan Mahallesi Turgutreis-Bodrum yolunda meydana gelmişti. İddaya göre, vinç operatörü Mehmet Küçükbaş (44) mermer yüklemesi yaptığı sırada mermer tabletler üzerine devrilmişti.  Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde firmaya ait işyerinin bahçesinde bulunan tabletlerin bilinmeyen bir sebep ile Mehmet Küçükbaşın üzerine devrilmesi kameralara yansıyor. O anda olay yerinde bulunan vatandaşların panik ve şaşkınlıkla yardıma koştukları da görülüyor. Dün meydana gelen kaza ile ilgili yapılan İhbar üzerine bölgeye 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilmiş. İlk müdahalesi ise olay yerinde yapılmıştı. Mehmet Küçükbaş kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti. Meydana gelen kaza ile ilgili güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kaza anı an be an görülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mermer Kazasında Vefat Eden Kişinin Güvenlik Kamera Görüntüleri Meydana Çıktı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!