1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Özel Kalem Müdürü Görevinden Uzaklaştırıldı

Özel Kalem Müdürü Görevinden Uzaklaştırıldı

featured

BODRUM SICAK HABER- Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan S.A.’nın  dün gece Bodrum Yalıkavak’da bir restoranda meydana gelen olayda, başkanlık biriminde de bir dönem görev yapan sekreter M.A.’yı taciz etti.

İddiaya göre; S.A.’nın gerçekleştirdiği sözlü ve fiziki taciz karşısında elinden kurtularak restoranın tuvaletine kaçan M.A.’yı korumak için diğer restoran müşterileri araya girerek olaya müdahale etti.

S.A.’nın tuvaletin kapısını da zorlayarak fiziki tacizini devam ettirmesi üzerine araya giren müşteriler, polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekibi aşırı alkolle kontrolünü kaybeden S.A.’yı gözaltına aldı. Hastaneye giderek darp raporu alan sekreter M.A.nın Bodrum Belediye Başkanlığı’nda Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan S.A.’dan şikayetçi olduğu öğrenildi.

MEYDANA GELEN OLAY İLE İLGİLİ BODRUM BELEDİYESİ YAZILI BİR AÇIKLAMADA BULUNDU.

Yapılan kamuoyu açıklamasında;  “Bodrum Belediyesi’nde görev yapan iki personelin adının karıştığı, mesai saatleri dışında özel bir işletmede yaşanan ve kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin olarak idari soruşturma başlatılmıştır. İdari ve adli süreç tamamlanana kadar Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü görevden uzaklaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Bodrum Belediye Başkanlığı” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özel Kalem Müdürü Görevinden Uzaklaştırıldı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler