1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Alkollü Sürücünün Kaza Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Alkollü Sürücünün Kaza Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı

featured

BODRUM SICAK HABER – Dün Gece 02. 20 saatleri civarında Şehit Barış Akay Caddesi üzerinde seyir halindeki bir araç elektrik direğine çarparak kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre,  aşırı alkollü olduğu iddia edilen 48 BV 580 Plakalı araç sürücüsü İbrahim P. hızla yolda ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan elektrik direğine çarparak devrilmesine sebep oldu. Kazanın şiddeti ile araç sürücüsü İbrahim P. yaralandı. Elektrik direğinin devrilmesi ile çıkan sese olay yerine gelen çevre sakinleri kazayı görüp 112 acil servisine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaralı sürücü İbrahim P.’yi Bodrum Devlet hastanesine Sevk etti. Direğin yola devrilmesi ile ilgili olası bir kaza daha olmaması için Aydem ekipleri direği yoldan çekerek güvenlik önlemlerini aldı. Çevrede bulunan güvenlik kameralarına kaza anı an be an yansıdı. Görüntülerde sürücünün hızlı bir şekilde direğe çarparak devirdiği görülüyor.

Meydana gelen kazada araç kullanılamaz hale geldi. Çekici yardımı ile yoldan kaldırılan araçtan dökülen yağlar Belediye ekiplerince temizlenerek yol trafiğe uygun hale getirildi. Polis Aydem ekipleri gelen kadar çevrede güvenlik önlemleri aldı.  Kazanın geç saatlerde meydana gelmesi olası bir faciayı engelledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Alkollü Sürücünün Kaza Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!