1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. ADD ilçe Başkanı Ümit Baltutan Oasis’deki Kermesimize Tüm Bodrum’u Davet Ediyoruz Dedi

ADD ilçe Başkanı Ümit Baltutan Oasis’deki Kermesimize Tüm Bodrum’u Davet Ediyoruz Dedi

featured

BODRUM SICAK HABER – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bodrum’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Oasis Alışveriş Merkezinde düzenlenen etkinlik kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği Oasis Alışveriş merkezi ile birlikte bir kermes düzenliyor.

Düzenlene etkinlik ile ilgili ADD Bodrum İlçe Başkanı Ümit Baltutan; şu açıklamalarda bulundu.

“Biz Oasis alışveriş Merkezi ile Beraber ADD olarak burada  25 stant’tan oluşan bir Kermes hazırladık.

25 yakın stant ile “ADD’nin çocuklarımıza bir armağanı” adı altında bir kermes düzenledik.

Burada yaptığımız bir etkinliğimiz var, bütün Bodrum’daki çocuklarımızı bu etkinliklere davet ediyoruz. İçeriği oldukça zengin olan bu 3 günde sinema, tiyatro gösterileri, karikatür, resim çizme ağaç dikmeden tutunda, gelen tüm misafirlerin ilgisini çekecek bir aktivite mutlaka bulunmakta.

Biz bu etkinliği geleneksel olarak devamlı yapmayı düşünüyor. Oasis AVM Yönetimi bu yönden bize çok destek verdi. Hep birlikte burada çocuklarımıza 3 gün boyunca, güzel saatler geçirebilecekleri bir program yaptık. Bütün Bodrum’u bu etkinliğimize davet ediyoruz. Derneğimiz aktif olarak çalışmakta, bütün Bodrum’da yaşayanları da derneğimize üye olmaya bekliyoruz. Bodrum Türkiye’nin  metre kareye en fazla ATATÜRK’çü düşen yeridir. Biz tüm ATATÜRK’çüleri de standımıza bekliyoruz. Gördüğünüz gibi standımızda ATATÜRK ile ilgili birçok eşyamız mevcut. Diğer stantlarımızda da hep ATATÜRK’ümüz ile ilgili eşyalar satılmakta. Biz bütün Bodrumu bu 3 gün sürecek etkinlikte bizi yalnız bırakmamaya davet ediyoruz. Etkinliklerimiz sürecek. Diğer etkinliklerimizi de Bodrum’da bulunan basınımız aracığı ile duyuracağız. Çok teşekkürler” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ADD ilçe Başkanı Ümit Baltutan Oasis’deki Kermesimize Tüm Bodrum’u Davet Ediyoruz Dedi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!