1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Muğla 911, Bitez’de Çıkan Yangında Hayvanları Kurtardı

Muğla 911, Bitez’de Çıkan Yangında Hayvanları Kurtardı

featured

BODRUM HABER – Bitez Ormanlık ve makilik alanda çıkan yangında Muğla 911 Büyükbaş hayvanları kurtardı. Bitez’de bulunan ve uzun yıllardır çevre halkın süt aldığı bir işletme yangının ortasında kaldı. Ahırda onlarca büyük baş hayvanın bulunduğu çiftlikte yaşayan büyük baş hayvanlar alevlerin ortasında kaldı. Çaresizce yardım bekleyen çiftlik sahibinin imdadına Muğla 911 Arama kurtarma ekipleri yetişti.

Yangından etkilenen 3 buzağı, 3 anne inek, 1 hamile inek ve 1 boğanın güvenliği sağlanarak Muğla  911 ekiplerince çevrede söndürme çalışmaları yapılarak yangının büyümesi önlendi. Yaşam alanları güvenliğe alındı. Yangından etkilenen hayvanlara yem ve su verilerek sakinleşmeleri sağlandı. Etrafta bulunan yangın söndürme çalışmalarına katılan helikopter ve diğer ekipmanlardan korkan bir buzağı kendini tellere atarak vurmaya başladı tellere dolanan buzağı birkaç yerini parçalayarak yaralandı. Yaralı buzağı Muğla 911 ekiplerince ilk müdahalesi yapıldıktan sonra veterinere sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Muğla 911, Bitez’de Çıkan Yangında Hayvanları Kurtardı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!