1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’da Yaşamak

Bodrum’da Yaşamak

featured

“Yokuş başına geldiğinde Bodrum‘u göreceksin, Sanma ki geldiğin gibi gideceksin, Senden öncekiler de böyleydiler, Akıllarını Bodrum‘da bırakıp gittiler…” sözüyle de ne kadar kıymetli olduğunu bildiğimiz Bodrum sadece turistik açıdan değil, tarihin ve doğal güzelliklerin bir arada yer aldığı harikulade bir yerdir.

Bunun yanında bembeyaz boyalı evleriyle, masmavi deniziyle gönüllere taht kuran bir turizim bölgesidir.

Bitez, Ortakent, Gümbet, Torba, Gümüşlük, Türkbükü, Yalıkavak, Gündoğan, Turgutreis, Kızılağaç, Akyarlar ve daha fazla beldesi bulunan Bodrum, gelenlerin keşfetmeye doyamadığı hem turistik hem de yerleşim yeridir.

Geçmişten bugüne Halikarnas Balıkçısı’nından da bildiğimiz gibi yaşanmışlıkları ve efsaneleriyle tarihi çok güçlü olan Bodrum, Muğla ilimizin en kalabalık ilçesidir. Çeşitli plajları, klas beach clubları, tarihi müzeleri, kalesi ile ünlü olan Bodrum, en çok tercih edilen turizm bölgelerindendir.

Bodrum birçok yazar ve usta sanatçının da vazgeçilmezi olmuştur.  Bodrum’da el değmemiş koylar, geniş ormanlık alanlar, yürüyüş alanları ile ormanları, incecik kumu ile kumsalları ve vadileri ile dikkatleri çekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Yaşamak
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!