1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Hem Taciz Etti Hem de 3. Kattan Attı

Hem Taciz Etti Hem de 3. Kattan Attı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da Polonya uyruklu bir şahsın, birlikte tatile geldiği kız arkadaşına önce tecavüz edip sonra 3’üncü kattan aşağı attığı öğrenildi. Şahıs tutuklanırken hastanede tedavi gören genç kızın beyin ölümü gerçekleşti.

Olay, önceki gün Gümbet Mahallesi Adnan Menderes Caddesi’nde meydana geldi. Polonya’dan Bodrum’a kız arkadaşı ile tatile geldiği öğrenilen M.M. adlı turist, gece geç saatlerinde kız arkadaşına cinsel saldırıda bulundu.

3. KATTAN AŞAĞI ATTI

Şahsın, saldırının devamında kız arkadaşını darp edip konakladıkları 3’üncü kattan aşağı attığı öğrenildi. Ağır şekilde yaralanan 22 yaşındaki genç kadın, Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Gözaltına alınan şüpheli şahıs, çıkarıldığı mahkemece cinsel saldırı ve kasten yaralama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

M.M.W. isimli genç kadının ise düşme esnasında başından ağır şekilde yaralandığı ve beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Kadının ayrıca cinsel organı ve vücudunun çeşitli yerlerinde de yaralar olduğu bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hem Taciz Etti Hem de 3. Kattan Attı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!