1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Torba Kavşağında Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı

Torba Kavşağında Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı

featured

BODRUM HABER –  Torba Mahallesi’ndeki ışıklı kavşakta yeşilde geçtiklerini iddia eden iki sürücü kafa kafaya çarpıştı, kazada şans eseri yaralanan olmadı.
Edinilen bilgiye göre kaza bugün öğle saatlerinde Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi’ndeki ışıklı kavşakta meydana geldi İddiaya göre, M.S. yönetimindeki 48 AEB 663 plakalı minibüs ile bir kiralama şirketine ait Y.A.’nın kullandığı 34 EZC 277 plakalı otomobil kavşağın ortasında kafa kafaya çarpıştı. Araçlarda hasar meydana gelirken inen sürücülerin her ikisi de yeşilde geçtiklerini iddia ederek tartışmaya başladı. İhbar üzerine kaza yerine gelen trafik polisleri olaya müdahale etti. M.S. “Ben Meşelik yönünden gelen Gölköy’e gidiyordum yani ana caddedeydim, birden Torba sahil kesiminden çıkan araçla çarpıştım; bana yeşil yandığı için geçiyordum” diye konuştu. Aracının kiralık olduğunu belirten otomobil sürücüsü ise Y.A. “Bana yeşil yanmıştı, Torba sahilinden ana caddeye çıkıyordum, birden minibüs karşıma çıktı çarpıştık, o sürücüde yeşilde geçtiğini iddia ediyor, anlaşamadık, ama zatken bu kavşakta MOBESE var, sonuçta kimin hatalı olduğu ortaya çıkar” diye konuştu.

Çekici yardımı ile yoldan kaldırılan araçların ardından trafik normal seyrine döndü. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak Yaşar Anter

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Torba Kavşağında Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!