1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. 2 Farklı Bölgede 2 Kişi Ölü Halde Bulundu

2 Farklı Bölgede 2 Kişi Ölü Halde Bulundu

featured

BODRUM HABER – Milas Karacahisar mahallesinde bir kişi yol kenarında, bir kişi ise bir evin bodrum katında ölü halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre Milas Karacahisar mahallesi yolunda bir kişi hareketsiz halde bulundu. Şahsi gören çevredeki vatandaşlar 112 çağrı merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yolda yatan kişinin  T.K. olduğunu belirledi. Ekiplerin yaptığı incelemede hareketsiz halde bulunan kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarma ekipleri cinayet olduğu düşünülen olayla ilgili soruşturma başlattı.

Milas’ta yaşanan bir diğer ölüm ise Güvenlik güçleri tarafından yapılan araştırma neticesinde ortaya çıkarıldı. Edinilen bilgiye göre, Ş.Ş. isimli bir kişinin de mahalledeki bir evin bodrum katında cansız bedenine ulaşıldı.

Yapılan araştırmalar sonucunda Ş.Ş. (45) ve T.K.’nin (42), H.K. ile alacak verecek meselesi yüzünden tartışma yaşadığı belirlendi. Tartışma sonrası H.K. isimli şahsın tabanca ile Ş.Ş. ve T.K.’yi silahla öldürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili olarak tartıştığı kişileri öldüren H.K. ile birlikte A.K. ve G.K. isimli şüpheliler de gözaltına alındı. Şüphelilerin evinde yapılan aramalarda olayda kullanılan tabanca ve boş kovanlar ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2 Farklı Bölgede 2 Kişi Ölü Halde Bulundu
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!