1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. BODER’in Yeni Binası Tõrenle Açıldı

BODER’in Yeni Binası Tõrenle Açıldı

featured

BODRUM HABER – Kıbrıs Şehitler Caddesi Estia Çarşısı içerisindeki binasına taşınan BODER’in yeni hizmet binasının açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz, “Bodrum’un en köklü sivil toplum kuruluşlarından BODER olarak 33 senelik geçmişimiz ve geleceğimizle sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler de BODER olarak genç ekibimizle bu dinamizmi inovasyonla birleştirmek, sürdürülebilir turizmin konaklama tesislerinin hayata geçirilmesiyle hem bölgemizin hem de yatırımcıların, özellikle de Bodrum’da yaşayan halkın sosyo ekonomik gelişmişliğini arttırmak amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, STK’ların demokrasi için çok önemli olduğuna değindi. BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz’in yardımsever bir kişi olduğunu da ifade eden Bayar, “Mesela bu sene yaz aylarında görev için Doğu ve Güneydoğu’dan gelen polislerin otellerinin ayarlanmasında büyük destek verdi.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından derneğin geçmiş dönem başkanı Halil Özyurt’a onursal başkanlık, Orhan Kavala ve Hasan Güven’e onursal üyelik beratı verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BODER’in Yeni Binası Tõrenle Açıldı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!