1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. 3 Yıl Süren Mücadele Bitmedi, MUSKi Müdürü Kime Şikayet Edersen Et Dedi

3 Yıl Süren Mücadele Bitmedi, MUSKi Müdürü Kime Şikayet Edersen Et Dedi

featured

BODRUM HABER – Cevat Şakir Mahallesi Turgutreis Caddesinde bir vatandaş 3 yıldır MUSKİ ile yaşadığı sorunu çözememekten dert yandı.

Hasan  Tahsin Özatav isimli vatandaş 5 yıldır oturduğu evde yaşadığı sıkıntıları Bodrum Sıcak Haber ekiplerine verdiği röportajda dile getirdi.  3 yıldır süren ve MUSKİ tarafından bir türlü çözüm getirilemeyen sorunun kaynağı, Belediye’ye ait  içme suyunun boşu boşuna akması. Belediye’ye ait olan ve yan bahçede bulunan borulardan sızan temiz su yıllardır eğim sebebi ile vatandaşın bahçesinde birikmiş.  Yan bahçenin adeta göle dönüştüğü ve oradan taşan sularında Hasan Özatav’a ait evin bahçesine yıllardır akması sebebi ile her yerde göletler oluşmuş. Kendi imkanları ile Kanal kazarak bahçesini kurtarmaya çalışan vatandaşın bahçesinde hiçbir şey yetişemediği gibi ağaçları da aşırı su sebebi ile köklerinden çürümüş.

Mağdur vatandaş  3 yıldır mücadelesini verdiği sorun yüzünden bahçesinde ne bir çiçek ne de bir ağaç yetişmediğini için oldukça üzgün ve mağdur durumda.  Evin temeline de inmiş olabileceğini söyleyen Özatav bütün şikayetlerini yapmalarına rağmen hiçbir şekilde çözüm bulunulamadığını,  En son mahalle muhtarının MUSKİ müdürüne ulaşarak konuyu tekrar gündeme getirmesi üzerine MUSKi müdürü “nereye şikayet edersen et” diyerek muhtarın şikayetine de bir çözüm bulamadığı gibi halk tarafından seçilmiş bir muhtarı da azarladığı bilgisini verdi.

Eskiden Büyükşehir olmadan önce bu tip hiç sorun yaşamadıklarını telefon eder etmez 5 dakika içinde gelen ekiplerce tüm sorunların çözüldüğünü belirten Özatav, “Ne zaman Büyükşehir olduk sorunlar çözülmez oldu” dedi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
3
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
3 Yıl Süren Mücadele Bitmedi, MUSKi Müdürü Kime Şikayet Edersen Et Dedi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!