1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Saniyeler ile Yarışan Ambulanslar Sorumsuzlar Yüzünden Gecikiyor

Saniyeler ile Yarışan Ambulanslar Sorumsuzlar Yüzünden Gecikiyor

featured

BODRUM HABER – Bodrum merkez’de bulunan 112 acil servis ambulansları için ayrılan araç parkı çevrede bulunan kişilerce sorumsuzca kullanılıyor.

Yaz boyunca ambulans şoförlerinin yaşadığı sıkıntılar ne yazık ki hala devam ediyor. Ambulansa ait otoparktan çağrı geldiğinde çıkan araç geri döndüğünde yerine park etmiş başka araçlarla karşılaşıyor.

Acil kullanımlar için ayrılan yere sorumsuzca park edip ambulansın görevini engelleyenlerin dışında acil çağrı geldiğinde vakaya çıkmak isteyen aracın arkasına park eden araçlar sebebi ile ambulans çağrıya gidemediği için hastalarda mağdur oluyor. Ambulans giriş ve çıkışlarına da park eden araçlar yüzünden yerinden kıpırdayamayan ekipler saniyeler ile yarıştıkları çağrılara gecikiyor.

Burası ambulansların giriş ve çıkışları olan bir bölge hassasiyet gösterilmesi gerekirken sorumsuzca yapılan parklar yüzünden geciken ambulanslar kimi zaman hasta yakınlarının hedefi oluyor.

Ambulans şoförleri  her defasında polislerden yardım isteyerek olayı çözmeye çalışıyorlar. Ancak zamana karşı yarışan sağlık ekipleri bunu yapanların vurdumduymazlıkları sebebi ile sorun yaşıyor.

Sağlık ekiplerine saygısızca davranışlarda bulunan kişiler belki de zamanında müdahaleye de engel oluyor. Ekiplerin defalarca söylemelerine rağmen bir türlü değişmeyen bu olaylar zincirine kesin bir çözüm bulunmasını istiyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Saniyeler ile Yarışan Ambulanslar Sorumsuzlar Yüzünden Gecikiyor
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!