1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Fener Alayına Annesi İle Birlikte Katıldı

Fener Alayına Annesi İle Birlikte Katıldı

featured

BODRUM HABER – 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında akşam saatlerinde Bodrum Marina’dan Bodrum Belediye Meydanı’na kadar gerçekleşen fener alayına binlerce kişinin katıldı. Sunuculuğunu Şovmen Hakan Doğanay’ın yaptığı Cumhuriyet gecesine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar’ın karşılıklı zeybek oynadığı dakikalar damga vurdu.

Bodrum belediye başkanı Fener alayına annesi İle birlikte katıldı

Bodrum Belediye Meydanı’nda geçtiğimiz günlerde Ressam Aydemir Atalay’ın Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde sanatseverlerle buluşan “Atatürk ve Kuvayı Millîye” Sergisi için Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan video gösterisi izlendi. Ressam Aydemir Atalay, yaptığı Atatürk tablosunu Başkan Aras’a hediye etti.

Fener alayına annesi İle birlikte katılan Başkan Aras, Konser öncesi vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, Bodrum’da milli bayramların her yıl daha da coşkuyla kutlandığını ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şunları söyledi:

“Atamızın meşalesini hep beraber taşıdığımız Cumhuriyet’imizin 99. yılı hepimize kutlu olsun. Sevgili hemşerilerim, aydınlık yüzlü insanlar, Ata’mızın yaktığı meşalenin aydınlığıyla 100 yıldır doğru bir yolda yürüyoruz. Ona hep sahip çıkacağız, hep beraber kucaklayacağız, gelecek bizlerin, umudunuzu kaybetmeyin.

Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ise “Cumhuriyetimizin 100. yılına emin ve sert adımlarla ilerliyoruz. 100. yıla yaklaşmış olmanın heyecanı ve gururunu hissediyorum. Ulu Önder Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını sevgi ve rahmetle anıyorum. İnşallah Cumhuriyetin 100. yılını da burada her zamanki gibi coşku ile kutlayacağız.” şeklinde konuştu.

Bodrum Belediye Meydanı’nda sahne alan Ferhat Livaneli Orkestrası & Utku Erişik, konsere katılan binlerce kişiye unutulmaz anlar yaşattı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fener Alayına Annesi İle Birlikte Katıldı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!