1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Yalıkavak’ta Bir Eve Ailece Girip Soydular

Yalıkavak’ta Bir Eve Ailece Girip Soydular

featured

BODRUM HABER – Yalıkavak mahallesinde eve giren hırsızlıklar, evde 30 bin TL değerinde eşya çalarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, geçen Salı günü sabahı Yalıkavak Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Bodrum’da  çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıkları öğrenilen bir çift, Yalıkavak’ta tekne işleri yapan bir vatandaşın evine girdi.  Eve giren hırsızlar, evde buldukları Matkap, elektrikli testere, hava kompresörü, teknede kullanılan buzdolabı gibi çeşitli elektronik aletler çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık olaylarında çocuklarını da kullandıkları ifade edilen şahısların bindiği aracın, Turgutreis istikametine gittiği, ardından yerinin tespit edilemediği bildirildi.

Evlerine hırsız girdiğini sabah fark eden vatandaşlar yaptıkları açıklamada “Biz üst katta oturuyoruz, malzemelerimiz alt kattaydı. Sabah evden çıkarken kadını ve çocuklarını bir şeyler taşırken gördüm. Nereden çıktıklarını fark etmedim. Adam da araçtaydı. Ne taşıdıklarını sordum, ‘Eşyalarımızı taşıyoruz’ dediler. Ardından araca binip hızla uzaklaştılar. Durumdan şüphelenip alt kata bakınca malzemelerimizin çalındığını anladık. 30 bin TL malzememiz çalındı. Karakola gidip şikayetçi olduk. Bunların zaten suç dosyaları kabarıkmış, onu öğrendik. Çiftle birlikte toplam 3 çocuk, vardı. Bir tanesi 2, diğeri 7, en büyüğü de 15-16 yaşlarında.” dedi. Emniyet güçlerinin son günlerde artan olaylarla ilgili araştırma başlattığı öğrenildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yalıkavak’ta Bir Eve Ailece Girip Soydular
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!